Nyhet

Svårt att välja belysning till din Visionapplikation?

Keyence har nu en smart belysning som heter "LumiTrax" och den har vunnit pris på "Vision Systems Design 2015 Innovators Awards".

Vad är LumiTrax?

- Har du någonsin sett en repa eller buckla på ett objekt när ljuset träffar det ett visst sätt, men det försvinner när du lutar objektet?

- Eller, har slumpmässiga reflexer på en flexibel förpackning eller klar plast gjort det svårt för dig att läsa det "finstilta?"

Människan är mycket kapabel att kompensera för dessa typer av problem, men maskinvisionsystem har traditionellt varit mycket opålitliga under dessa omständigheter.

Den revolutionerande LumiTrax funktionen är sammanslagning av höghastighetskameror, intelligent belysning och en kraftfull algoritm.

Flera bilder är tagna samtidigt medan man belyser objektet från olika håll. Algoritmen kombinerar dessa bilder för att skapa både "shape" och "texture" bilder. En "shape" bild extraherar bara höjdförändringar samtidigt eliminerar påverkan av ytans variationer, färger, eller tryck. En "texture" bild eliminerar effekterna av reflexer. LumiTrax kombinerar automatiskt bilderna, även när objektet rör sig under kameran!

För mer information klicka här...

För mer information kontakta: 
Glenn Abrahamsson
tel. 08-626 48 51, e-mail: glenn.abrahamsson@remove-this.metric.se

Kristofer Larsson
tel. 08-626 48 52, e-mail: kristofer.larsson@remove-this.metric.se

Arkiv

Kategorier

Populära ämnen