Nyhet

Metric och Weiss i nordiskt samarbete

Metric Industrial representerar Weiss Umwelttechnik GmbH i Sverige, Finland och Norge.

Weiss Umwelttechnik GmbH är en av världens ledande tillverkare av temperatur och klimatkammarsystem för att simulera olika typer av miljö.

Weiss alla standardskåp finns i olika utföranden och kan testa enligt de flesta kända teststandarder, DIN, MIL-STD, IEC, DEF, BS etc. WEISS är också kända för att skräddarsy olika lösningar till sina kunder t.ex. ”Walk-in rum” och andra typer av skräddarsydda temperatur och klimatkammarelösningar.

Metric Industrial AB representerar Weiss Umwelttechnik GmbH i Sverige, Finland och Norge. I Sverige tar Metric över all försäljning av Weiss produkter from 1 september 2010, samtidigt vill vi erbjuda våra kunder en bra service och support, där vi just har anställt Denny Johansson (tidigare CTS) som är välkänd i branschen med sin långa erfarenhet av kvalitativ service och support. Denny utför givetvis reparationer och kan just genom sin långa erfarenhet även serva, kalibrera/reparera andra kända klimatkammarefabrikat på marknaden. Försäljningen i Sverige kommer att skötas av Fredrik Welander som även han har lång erfarenhet av olika miljötålighetslösningar på Svenska marknaden.

 

 

För mer information kontakta:

Metric Industrial AB

Arkiv

Kategorier

Populära ämnen