Nyhet

Metric och INL System går samman!

Metric och INL går samman och bildar en av Sveriges starkaste aktörer inom IT-kommunikation!

Metric Industrial och INL System, bolag inom teknikhandelskoncernen Addtech, har gått samman i ett gemensamt bolag under namnet Metric Industrial AB. Sammanslagningen innebär att ett av Sveriges starkaste företag inom teknisk försäljning av produkter för automation, industriell IT och kommunikation skapats.

INL tillför Metric en stark och kompetent säljorganisation, känd för sin kundsupport och förmåga att bygga långvariga kundrelationer. Metric tillför ett brett kunnande inom industriell automation och ger INLs kunder tillgång till specialistkompetens inom visionsystem, sensorer och ID-lösningar.

Medan INLs spetskompetens ligger inom industriell datakommunikation fokuserar Metric bredare på industriell automation som helhet och har utöver ett industriellt IT-kunnande även en stark etablering och sortiment inom sensor-, ID- och visionprodukter.

Magnus Unosson och Håkan Gunnarsson, grundare av INL System, säger att de är glada över att gå samman med Metric, då bolaget kompletterar och förstärker den befintliga organisationen med ett fokus på försäljning, support, marknadsföring och projekthantering. De ser fram emot att få erbjuda Metrics kunder den kompetens som INL bidrar med.

Fredrik Navjord, VD på Metric, är övertygad om att de stora vinnarna på sammanslagningen är bolagens kunder.

− Med tillskottet av INL kommer Metric att vara en av Sveriges mest kompetenta leverantörer av produkter och system för industriell automation. Våra gemensamma kunder får en större partner, fler kunniga säljare och dedikerad supportpersonal.

Metric har kontor i Sollentuna och Eskilstuna.

 

Vi uppdaterar just nu Metrics hemsida med INLs produkter. Innan detta är färdigt hittar ni INLs produktsortiment på www.inlsystem.se 

 

För mer information kontakta:

Fredrik Navjord, VD                     Magnus Unosson, Teknisk säljare                 Håkan Gunnarsson, Teknisk säljare

+46 707 35 32 52                        +46 732 01 03 02                                           +46 732 01 03 01         

fredrik.navjord@remove-this.metric.se         magnus.unosson@remove-this.metric.se                        hakan.gunnarsson@remove-this.metric.se 

Arkiv

Kategorier

Populära ämnen