Nyhet

Keyence VHX-1000 mikroskop demo.

Anmäl ditt intresse för en inbjudan till öppet hus i Göteborg den 8 februari 2012. Vi kommer att visa Er detta mikroskop, samt att det kommer att finnas tid för att prova med Era egna prover som Ni får ta med Er. Kontakta Glenn nedan för mer information om plats och tider.

Information om VHX-1000:
Keyence nya digitala mikroskop VHX-1000 är vidareutveckling av den populära VHX-600 serien.
Nya funktioner så som ren 16-bitars upplösning, 54 MegaPixel 3CCD, världens första realtids 2D/3D bildsammanfogning, ny HDR funktion, industrin snabbaste 3D visning, förbättrad djupskärpa, kontrastoptimering, inbyggd hårddisk för bilder och video, LAN med FTP support.

VHX-1000: Ett digitalt mikroskop som inte bara integrerar avancerade funktioner till en strömlinjeformad, ”All-in-one” enhet, utan Keyence lanserar ett mikroskop för nästa generation.

Spara bilder lokalt på hårddisk eller via LAN. Bilder kan skickas via LAN vid inställbara tider till en annan PC på samma LAN. Spela in video på upp till 1 timme.

Många nya mätverktyg finns tillgängliga.

”One-click Preview”, en ny funktion som ger användaren 9st olika bilder med olika ljusinställningar, klicka sedan på den bild som ser bäst ut, så aktiveras dessa inställningar.

Se massor av applikationer som Keyence VHX-1000 kan användas inom på denna länk:
Applikationsexempel.

För att se några exempel på videor som är skapade av Keyence VHX-1000 så klickar Ni här:
Exempelvideos.


Här kan du ladda hem broschyren och få mer tips.

För mer information kontakta:

Glenn Abrahamsson, telefon 08-626 48 51, e-mail: glenn.abrahamsson(a)metric.se

Arkiv

Kategorier

Populära ämnen