Nyhet

Keyence ”Hybrid” Vision – Helt enkelt avancerat!

Keyence CV-X Vision är som ett hybrid-system mellan Smart Vision och PC Vision. Enkelheten och användarvänligheten hos Smart Vision fast med stöd för flertal kameror och avancerade tekniker som brukar tillhöra mer krångliga PC Vision system. Stöd finns för VGA/2Mpix/5Mpix/21Mpix kameror men även laser skannrar.

Använda t.ex. 4st kameror som alla triggas separat med olika belysningar genom kontrollenheten. Koppla ihop 2st laser skannrar för att inspektera en detalj i 3D. Inspektera en detalj uppifrån, samtidigt som en andra kamera läser koden på sidan.. möjligheterna är enorma med Keyence CV-X!

En kontrollenhet programmeras genom en enkel PC mjukvara, men det är ett API mot det firmware som finns installerat i kontrollenheten – inga bekymmer med Windows uppdateringar, säkerhetsbekymmer etc.! Allt i en liten industriell box som stöder de flesta industriella kommunikationsprotokoll samt enkelt installeras på en DIN-skena i ditt elskåp.

Systemet kommer med en användarvänlig mjukvara som innehåller avancerade algoritmer/verktyg som möjliggör de flesta typer av inspektioner, mätningar och även robotapplikationer samt 3D. Allt programmeras genom click-n-drag interface samt finns beskrivningar om verktyg inbyggt i mjukvaran. Så man behöver inte längre vara en expert för att bygga en visionapplikation!

Vill du veta mer så kan vi hjälpa dig ta fram rätt system för din applikation! Vi hjälper även till med viktiga tillbehör såsom lins och belysning – sätt oss gärna på prov!

Kolla gärna in länkar nedan för mer information om Keyence CV-X Vision!

Keyence Vision information & historia:
https://www.keyence.com/ss/products/vision/visionsystem/index.jsp

Applikationsexempel:
https://www.keyence.eu/ss/products/vision/selecting/

Utbildningsvideor:
https://www.keyence.eu/support/user/vision/cvx-training_videos.jsp

 

Arkiv

Kategorier

Populära ämnen