IX Cameras

iX Cameras

iX kameror grundades av ett team av ingenjörer och affärsutvecklare som har arbetat på Olympus KeyMed i över 15 år. iX utvecklar ”state-of-the-art” höghastighetskameror under varumärket i-SPEED. i-SPEED-serien 1 och serie 2 kameror var de första kamerorna som tillåt användaren att ta bilder med hjälp av både bärbara fristående skärmar och datorer via Ethernet. i-SPEED-serien 3 lanserades 2009 och var den första megapixel kamera som spelade in bilder med 2000 fps med exceptionell ljuskänslighet. Tillsammans så har i-SPEED-serien 1, 2 och 3, kameror - med 14 modeller hittills sålts till över 3000 kunder över hela världen.

Kameraserien i-SPEED  har vunnit ett flertal design- och innovationsutmärkelser, bland annat det eftertraktade ”Queen’s Award” för sitt tekniska framsteg. När Olympus beslutat att omorganisera sin expansiva produktlinje för industrikameror 2014, tog den högsta ledningen i både Olympus och KeyMed en ny strategi för att möjliggöra att överföra sina kunskaper och ambitioner så att en liten, strömlinjeformad och ett engagerade företag kunde skapas. Från denna vision föddes ”iX Cameras”.

Denna nya sammansättning inom iX Cameras är ett väl ansett team av tekniker, affärsutvecklare, servicepersonal och produktionstekniker med många års erfarenhet i branschen och lång meritlista.

Läs mer på vår leverantörs hemsida: www.ix-cameras.com


Kontakta oss gärna med Era frågor!
Klas Bengtsson
Tel: 08-626 48 45