Företaget

Om Metric Industrial AB

Metric Industrial är ett mervärdeskapande distributionsföretag som marknadsför automations- och fiberkomponenter, samt test- och mätsystem till den nordiska automations-, elektronik- och telekomindustrin.

Vårt mål som leverantör är att förstå våra kunders behov i ett tidigt skede av projekten, för att kunna erbjuda och tillhandahålla den tekniskt bästa samt kostnadseffektiva lösningen från standardkomponent till kundspecifika systemlösningar.

Kundnöjdhet och kvalitet är ledord för oss och vi är ISO certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Metric Industrial AB omsätter ca. 50 miljoner SEK med 13 anställda i Sollentuna.


Metric är en del av Addtech-koncernen - Lär känna oss!


Om Metric - Hur vi arbetar


MI Group

MI Group består av åtta bolag med kontor i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Gruppens bolag levererar produktivitetsökande komponenter, system och material till industriella kunder inom områdena industriell automation, fiberoptiska nätverk samt elektronikutveckling och produktion. MI Group har långa kundrelationer med flertalet nordiska high-tech företag och strävar att leverera värdeökande produkter och lösningar för att öka våra kunders produktivitet.

Metric Industrial ingår i MI Gruppen, som är en affärsenhet inom Addtech-koncernen. MI Gruppen omsätter ca. 370 MSEK och har 90 anställda i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Estland.

ISO 9001 och ISO 14001

Producentansvar Elektronik

Producentansvar Batterier